Kína varázsa a Ping étteremben

http://ping.hu

A Ping étterem bemutatja Kína varázslatos világát, ahol vendégeink megismerhetik az 5000 éves múltra visszatekintő konyhaművészet csodáit. A minőségi kikapcsolódásra vágyók megtalálják helyüket, hiszen a Ping étterem kulináris élvezeteket nyújt gazdag kínálatával.
Azok, akik a Ping éttermet választják belépnek Kína birodalmába, ahol megismerhetik e hazának csodálatos ízvilágát. Profi szakácsok sajátos elkészítési módot alkalmazva főzik meg specialitásukat a legjobb minőségű ételekből, melyeket gyors kiszolgálással tálalnak fel szakképzett felszolgálók, háttérben a legszebb zenei felhozatallal. Vendégszerető, melegszívű és barátságos környezet megjelenítésével a legkedveltebb kínai éttermek közé sorolják a Ping éttermet.
Az étteremben való fogyasztás mellett lehetőség van házhoz szállításra, melyet telefonon vagy online is megtehetnek. A weboldalon megtalálhatóak az ételek, azoknak képei és összetevői, mely segítséget nyújt az oldalra látogatóknak, hogy igényük szerint kiválaszthassák és egyben megismerhessék a kínai specialitásokat. Az egyszerű és rövid online rendelési folyamat a jó öreg „kosárba” gombbal van megoldva, mely a rendelés könnyebb útját szolgálja, hogy otthon is lehetőség legyen Ping ízeit megkóstolni.
Ismerjék meg Kína varázsát, hogy átéljék a legfantasztikusabb gasztronómiai élvezetet!

Kategória: Étel-ital -> Étterem, vendéglő

Bor, borászatÉdesség, cukrászdaÉlelmiszer házhozszállításÉtel, élelmiszerÉtelrendelésFőzőiskolaIpari konyhatechnológiaItalItal webáruházKávé, kávézóKocsmaKoktélPálinkaPizza, pizzériaReceptSörSütés-főzés kellékTea, teázóTömény italVendéglátóhely keresőVíz, ásványvíz