Citroen bontó - bontott alkatrészek adás-vétele

http://www.citroenbonto.hu/

Citroen bontó Ecseren, a T. Zs. 2006 Kft. minőségi, eredeti Citroen bontott alkatrészeket kínál. Citroen motor, váltó, karosszéria elemek, futómű, szélvédő, kárpit, ülések, tükrök, lámpák stb. Árajánlatkérés, rendelés a honlapon keresztül, telefonon (06-20-274-1006) vagy személyesen az üzletben (2233 Ecser, Ady Endre utca Ipartelep), áruátvétel az üzletben, vagy igény szerint futárszolgálattal a megadott címre küldjük a kívánt alkatrészt.
Látogasson el weboldalunkra, töltse ki az ajánlatkérés űrlapot Citroen forgalmi engedélye alapján, és mi a hozzá illő Citroen bontott alkatrészre teszünk ajánlatot, ha a keresett alkatrész nincs raktáron, úgy következő heti franciaországi szállításunk alkalmával igyekszünk beszerezni azt. Igény esetén biztosítjuk az autó telephelyünkre szállítását is, továbbá 8 napos beépítési garanciát vállalunk a szemrevételezéssel nem ellenőrizhető Citroen bontott alkatrészekre.

Kategória: Autó, motor, jármű -> Autó alkatrész

AutóAutó biztosításAutó dekorációAutó hirdetésAutó lopásvédelemAutó tuningAutóbontóAutófényezésAutógumi, gumiabroncsAutóhifiAutókölcsönzésAutómentésAutópályaAutós kiegészítőAutósboltAutósportAutószerelésBenzinkút, üzemanyagEredetiségvizsgálatForma1Hajó, csónakHaszongépjárműJárművekJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKerékpár boltKerékpár hirdetésKerékpár magazinKerékpár, bicikliKözlekedésLégijárműMárkakereskedés, márkaszervizMotorMotor boltMotor hirdetésMotorkölcsönzésMotorsportRadardetektor, lézerblokkolóRaliRobogóTaxi, személyszállításTérkép, navigációTömegközlekedésVasút, vonat