Ablak

http://www.aranyablak.hu/

Ablak, műanyag ablak, fa és műanyag bejárati ajtó és fa beltéri ajtó az Aranyablak Kft-től az ország bármely pontján.
Több mint 16 éve foglalkozunk ajtó-ablak kereskedelemmel, közel 1 millió nyílászárót adtunk el ez idő alatt.
Hálózatunk országszerte 35 üzletben várja vásárlóit!
Az Aranyablak által gyártott termékek a legkorszerűbb gépsorokon, berendezéseken kerülnek megmunkálásra, szigorú ellenőrzés mellett.
A gyors kiszolgálás érdekében a standard méretű, fa- illetve műanyag nyílászárókból, azonnal rendelkezésre álló, nagy mennyiségű raktárkészletet tartunk fenn.
Szakképzett eladóink többsége évek óta az Aranyablaknál dolgozik, jól ismeri a termékeinket és felkészültek műszaki jellegű kérdésekben is.
Számtalan profil, forma és színvariációs lehetőség közül válogathat nálunk. Termékskálánk igen széles: fa és műanyag nyílászárók, tetőablakok, garázskapuk, nyílászárók kiegészítői: párkány, könyöklő, redőny, reluxa, zsalugáter, szúnyogháló és kilincsek.
Teljes körű szolgáltatás csomaggal állunk az Ön rendelkezésére a felméréstől, a kiszállításon és beépítésen át, a garanciális ügyintézésig.

Kategória: Otthon -> Nyílászáró

Ágy, matrac, ágyneműÁrnyékolástechnikaBeépített bútorBiztonságtechnikaBurkolásBútorBútorbolt, bútorszalonBútorkárpitozásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpületgépészetFeng-shuiFürdőszoba, WCFűtésGyerekszobaHáztartási gépKandalló, kályhaKlímaKonyhabútorKonyhafelszerelésLakásfelújításLakástextilLakberendezés, belsőépítészetLámpaOtthonOtthon magazinOtthonszépítés, dísztárgyakSzobafestésÜvegezés, képkeretezésVillanyszerelésZár, zárcsere, zárszerelés