tozsdeguru-videok

http://videok-tozsdeguru-com.blogspot.hu/

Feltöltöttem egy újabb videót egy éles tőzsdei számláról amely pillanatnyilag 43% pluszban van. A felvételen látható számlán kb. 8 hónappal ezelőtt 10 ezer dollár volt és jelenleg 14 ezer 300 dollár felett van. Erre a számlára se lett közben pénz rátéve és nem lett róla kivéve a profit.
A cél ezen a számlán a havi 5% profit volt, bár a stratégia lehetővé teszi a havi 10-15% profit elérését is. Az volt az fő szempont, hogy minél kevesebb idő ráfordításával biztonságosan kitermelhető legyen a banki kamatoknál jóval nagyobb profit.

Kategória: Üzlet, pénz, vásárlás, állás -> Tőzsde

Állás, munkaÁllás, munkaerő magazinApróhirdetésÁrösszehasonlítókÁruház, pláza, nagykereskedésAukcióAutóhitelBankBefektetésBehajtásBiztosításCég, vállalkozás, cégalapításCégadatbázis, cégkeresőCsomagküldés, futárDiákmunkaÉrtékbecslésFénymásolás, nyomtatásFogyasztóvédelemForexGazdasági portálHitel, kölcsönIrodabútorIrodai, üzleti szoftverekIrodaszer, irodafelszerelésKereskedelem, vásárlásKönyvelés, adózásKülföldi állás, munkaLakáshitelMarketingMunkaruhaMunkavédelemOnline álláskeresésOtthoni munkaPályázatPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámajándékReklámdekoráció, kirakatTanácsok állás témábanÜzlet, iparÜzletberendezésÜzleti hírekZálog, zálogház