Könyvelés és adótanácsadás

http://www.konyveles.org

Könyvelő Irodánk 1989-ben nyitotta meg kapuit a gazdasági társaságok előtt, hogy könyvelési, bérszámfejtési és adótanácsadási szolgáltatásokat nyújtson. A több, mint 23 év elteltével irodánk olyan ismereti, kapcsolati és tapasztalati tőkével rendelkezik, mely által bátran elmondhatjuk, hogy kiemelkedünk a többi könyvelő iroda közül.

A Rezon Iroda Kft szolgáltatásai:
teljes körű könyvelés,
adótanácsadás
csak könyvelés
bérszámfejtés

Ügyfeleink számára vállaljuk a cégképviseletet a NAV, OEP felé. Beszerezzük a szükséges NAV igazolásokat, és pályázatok leadásához, hiteligénylésekhez összeállítjuk a kívánt dokumentációt.

Ügyfeleink számára, kik a teljes körű könyvelési szolgáltatást veszik igénybe, ingyenes adótanácsadást nyújtunk, mely által segítünk az adóoptimalizálásban, adókímélő és járulékcsökkentő javaslatokat teszünk ismerve az ezen a téren kínálkozó lehetőségeket.

Munkánkat a törvény adta lehetőségek keretein belül végezzük a cégek érdekeit képviselve.

Ügyfélkapcsolati rendszerünkben nagy hangsúlyt fektetünk a bizalom megtartására, a titoktartásra és az együttműködésre.

Könyvelő Irodánkban fontosnak tartjuk, hogy a velünk kapcsolatban álló cégek, ne csak havonta leadják a papírokat, hanem értsék és legyenek tisztába a könyvelési folyamatokkal.

A pénzügyi kimutatások alapján igény esetén statisztikák összeállításával tudjuk segíteni a cég jövőbeni terveit.

Kategória: Szolgáltatás -> Könyvelés, adózás

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés