Speeding 99 Kft. Autófényezés, autó szerviz, karosszéria lakatos

http://www.speeding99.hu

Megbízható karosszéria lakatos műhely Pestszentlőrincen 15 éves múlttal! Ha autófényezésre, karosszéria javításra, karambolos autók szerelésére és fényezésére, különböző szervizmunkák elvégzésére van szüksége, jöjjön a Speeding99 Kft.-hez bizalommal! Felsorolt szolgáltatásaink garanciálisak, ezek közé tartozik még a hibakód olvasás, olajcsere is stb., továbbá személy- és kisteherautók javítása. Az Üllői úton, a 18. kerületben könnyen megtalálnak bennünket.
Az autófényezést, amire szakosodtunk, hőkezeléssel, kamrában, a legújabb festékek és segédanyagok felhasználásával, gyári technológiával végezzük, szigorú követelmények szerint képzett szakembergárdánk segítségével.
Kár esetén átvállaljuk Öntől a kárfelvételt, mivel szerződésben állunk a legtöbb biztosítóval, és levesszük Ügyfelünk válláról a biztosítási ügyintézés nehézségeit, a javítás idejére pedig akár ingyen csereautót is tudunk biztosítani.
Ezeken kívül azzal próbálunk kedvében járni, hogy akár álljuk Ön helyett az alkatrészavulást, vagy elengedjük CASCO-önrészét.

Kategória: Autó, motor, jármű -> Autófényezés

AutóAutó alkatrészAutó biztosításAutó dekorációAutó hirdetésAutó lopásvédelemAutó tuningAutóbontóAutógumi, gumiabroncsAutóhifiAutókölcsönzésAutómentésAutópályaAutós kiegészítőAutósboltAutósportAutószerelésBenzinkút, üzemanyagEredetiségvizsgálatForma1Hajó, csónakHaszongépjárműJárművekJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKerékpár boltKerékpár hirdetésKerékpár magazinKerékpár, bicikliKözlekedésLégijárműMárkakereskedés, márkaszervizMotorMotor boltMotor hirdetésMotorkölcsönzésMotorsportRadardetektor, lézerblokkolóRaliRobogóTaxi, személyszállításTérkép, navigációTömegközlekedésVasút, vonat