Temp-óra Tanoda – Délutáni iskola szakképzett magántanárokkal

http://www.delutaniiskola.hu/tevekenysegek

Ha Ön elfoglalt, sokat dolgozó, sokat utazó, de felelősségteljes szülő, olyan délutáni iskola után kutat, ahol gyermeke tanulmányait mindennapos profi és biztos kezekben tudhatja, akkor fogadjon minket nevelőtársává!
Teljes munkaidő és a családról való gondoskodás. Hát csoda, hogy ezek után megterhelő türelemmel, maximális odafigyeléssel és megértéssel fordulni gyermekeink felé, segíteni iskolai előmenetelüket? Biztosan Önöknek is fontos, hogy a családi pillanatok meghittek legyenek, ne a házi feladat és a tanulás miatt kelljen vitatkozni. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani! Tanodánk egy olyan délutáni iskola, ahol szakképzett magántanár csapat nem csak azt ellenőrzi, hogy a házi feladat elkészült-e, hanem segít, hogy gyermeke meg is értse azt. A tanításon kívül a Temp-óra Tanoda magántanárai odafigyelnek gyermeke lelki és mentális fejlődésére is.

Kategória: Oktatás, tanulás -> Magántanár

Általános iskolaAngol nyelvtanulásDiákmunkaDiákoknakEgyetem, főiskolaFejlesztő- és gyógypedagógiaFelnőttképzésFrancia nyelvtanulásInternetes oktatásJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKözépiskolaMűvészeti iskolaNémet nyelvtanulásNyelvtanulásNyelvvizsgaOktatás, tanfolyamOlasz nyelvtanulásSpanyol nyelvtanulásSzakképző iskolaSzótárTananyagTanároknakTankönyvZeneoktatás