Hajdúszoboszló apartman

http://mariannapartman.hu/

Hajdúszoboszlón apartman szálláshelyekben nincs hiány! Ez tény! Ha Ön mégis egy a hajdúszoboszlói városi gyógyfürdő bejáratával szembeni, igényesen berendezett hajdúszoboszlói szállást keres, ahol mindig kedves és vendégszerető kiszolgálás várja, akkor jó helyen jár.
A Mariann Apartman szállás Hajdúszoboszlón a József Attila utcán helyezkedik el, a város szívében, minden fontos komplexumhoz közel. Kérhet akár reggelis vagy félpanziós ellátást is, a Mariann Apartman vendégei a Szilfa Étteremben fogyaszthatják el a menüs vagy akár a la carte finomságokat. Az apartman nagyon jól felszerelt, 18 férőhelyes, teljesen újonnan kialakított apartmanok, de lux minősítésben. A Szilfa Étterem- Mariann Apartman ház kb. 200 méterre található A Szilfa Étteremtől és 10 méterre a gyógyfürdő bejáratával szemben. Hajdúszoboszló szálláshelyünk kitűnő választás télen-nyáron egyaránt. Kövessen minket és akcióinkat a facebook-on is.

Kategória: Utazás, turizmus -> Apartman, vendégház

Ausztria turizmusBalatoni turizmusBorturizmusErdély, Románia turizmusFalusi turizmusFertőtó turizmusHévíz turizmusHorvátország turizmusHotel, szállodaKastélyszállóKempingKirándulás, táborLégitársaságLégitaxiLovasturizmusRepülőjegyRepülőtéri transzferSíutakSzállásSzlovákia turizmusTérkép, navigációTisza-tó turizmusTurisztikai látnivalókUtazás, üdülésUtazási beszámolókUtazási blogUtazási irodákUtazási tanácsokÚtitárs keresőVelencei tó turizmusVízitúraWellness, spa