Parketta csiszolás

http://www.parkettamester.com/parkettazas/

Cégünk sok évtizedes tapasztalatával, szinte minden parketta típus ismeretével, igyekszünk az Ön elképzeléseit megvalósítani.

Munkáinkat az igényesség iránti elkötelezett és tökéletesen felkészült szakembergárdának, továbbá a modern, és jól felszerelt eszköz- és gépparkunknak köszönhetően mindig időre, és a megrendelőink teljes megelégedettségére tudjuk teljesíteni.

Tapasztalatból tudjuk, hogy az igényes, szép és ízléses munkához türelem, és ezen felül a szakma szeretete is elengedhetetlen feltétel.

Filozófiánk alapköveit képezi a minőség és a precíz munkavégzés, amelyet ellenőrzött, I. osztályú és bevizsgált anyagok felhasználásával, jól szervezett, pontos háttérmunkával végzünk, megrendelőink legnagyobb megelégedésére.


Parketta
- Laminált parketta lerakás
- Szalag parketta lerakás
- Hagyományos parketta lerakás (tölgy, akác, bükk, kőris, gyertyán, juhar, cseresznye, dió, bambusz, wenge, merbau)
- Parafa parketta lerakás
- Svédpadló lerakás
- Hajópadló lerakás
- Parketta bontás
- Parkettajavítás
- Parketta felújítás
- Parketta átrakás
- Parkettacsiszolás
- Parkettalakkozás (oldószeres, vizesbázisú, magasfényű, selyemfényű)
- Parketta szegélyezés
- Aljzat kiegyenlítés
- Aljzat szigetelés
- Vakpadlók bontása, javítása, átrakása, építése

Igény esetén a bútor mozgatást és a bútor szétszerelést is vállaljuk!

Ingyenes szaktanácsadás, helyszíni felmérés és költségvetés készítés!

Elvégzett munkáinkra 3 éves garanciát vállalunk!

Kategória: Szolgáltatás -> Építőipari kivitelezés

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés