Gyerekprogramok

http://www.kreativprogramok.hu/cikk/gyerekrendezvenyek.html

A gyerekek szeretik azokat a felnőtteket, akik hisznek a tündérmesékben és ott érzik igazán jól magukat, ahol a varázslat megszületik. Tudjuk, hogy nálunk jó helyen járnak. Életre keltjük a népmesék birodalmát, megszelídítjük a hétfejű sárkányt és eláruljuk, hogy vannak még jó boszorkányok és biztosan nincsenek rossz gyerekek.

Emlékezetes születésnapot szeretne gyermekének? Gyereknapot vagy mikulásnapot szervez a cége? Arcfestőre, bohócra, ugráló várra, kézművességre van szüksége? Segítünk, de mindezeknél nagyobb élményeket kínálunk: magát a megelevenedett mesét! Pókember és Hüvelyk Matyi ha kell, egyszerre érkezik és színész animátoraink kicsi- és nagy gyerekeket is elvarázsolnak, szórakoztatnak.

Kategória: Szórakozás -> Programajánló

Állatkert, vadasparkAmatőr filmAquapark, strandBuli, partyBűvészetCset DVD filmFesztiválFilm, mozifilmFilmadatbázisFilmportálFilmszínészHumor, viccJáték magazinJátékboltKalandpark, vidámparkLányos játékokMozi, filmszínházMoziműsorOnline játékPóker játékRendezvénySzerepjátékSzórakozásSzórakozóhelyTársasjáték, kártyaTelevízióTV csatornaTV műsor TV műsorokTV-s személyiségTV-sorozatVárosi TVVideojátékVideók, képek