Campus Club

http://www.utazas.info

A Campus Club az elérhető áru minőségi utazások elkötelezettje. A legnépszerűbb nyaralóhelyekre és a legkedveltebb síterepekre induló téli-nyári útjaink mellett városlátogató utak, egyetemista-, és osztálykirándulások és csoportos utak szervezésével foglalkozunk. Széles partnerhálózatunknak, innovatív honlapunknak és kicsi, hatékony irodánknak köszönhetően árainkat tartósan alacsony szintentudjuk tartani.

Visszatérő utasainkat törzsutasként fogadjuk, ami a további kedvezmények mellett társaságot, barátokat és újabb közös élményeket is jelent. A kirándulások során igyekszünk minden lehetséges pluszt megadni, amitől egy utazás igazán jól sikerül. Csoportok jelentkezése esetén szervező partnereinknek ingyenhelyeket tudunk biztosítani, a szervezéshez segítséget nyújtunk, a csoportok igényeihez messzemenőkig megpróbálunk igazodni.

Ha utazást szervez vagy tervez, nézzen be hozzánk, mindig találni fog az érdeklődésének és pénztárcájának megfelelő megoldást!

Kategória: Utazás, turizmus -> Utazási irodák

Apartman, vendégházAusztria turizmusBalatoni turizmusBorturizmusErdély, Románia turizmusFalusi turizmusFertőtó turizmusHévíz turizmusHorvátország turizmusHotel, szállodaKastélyszállóKempingKirándulás, táborLégitársaságLégitaxiLovasturizmusRepülőjegyRepülőtéri transzferSíutakSzállásSzlovákia turizmusTérkép, navigációTisza-tó turizmusTurisztikai látnivalókUtazás, üdülésUtazási beszámolókUtazási blogUtazási tanácsokÚtitárs keresőVelencei tó turizmusVízitúraWellness, spa