ThermaCare termékek

http://www.thermacareshop.hu

Az innovatív ThermaCare thermo övet és pántot bármikor használhatja, így nem zavarja Önt mindennapi tevékenységei, akár munkavégzés közben sem. A termék elősegíti a mobilitást, ami ösztönzi a gyógyulási folyamatokat. A termék diszkrét, ruha alatt feltűnésmentesen viselhető, és a hatékonysága a valódi hőben rejlik, amit hosszútávon és természetes módon biztosít.

Így a hatékonyság, a tartósság és a mobilitás által a ThermaCare® megfelel a modern hőterápiával szemben támasztott igényeknek. A hőterápia összes előnyét biztosítja kényelmetlenségek nélkül , nincs hálózati csatlakozó, ami az elektronikus melegítő párnához kell, és nincs kenőcs okozta kellemetlen szag.

Kategória: Egészség, betegség -> Gyógyászati eszközök

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészségEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő