Kutyakiképzés-Családi kutya

http://www.csaladikutya.hu

Kutyakiképzés-Családtagot képzünk
Gyimesi Boglárka vagyok, kutyakiképző. Évek óta vállalok bentlakásos és házhoz járós kutyakiképzést. Munkám során fontosnak tartom, hogy a kutyák kiképzése mellett, a gazdikat is megtanítsam a kedvencükkel való kapcsolattartás technikájára. Engem megbízó kutyatulajdonosokat és kutyáikat egy párosként tekintve személyre és az adott kutyára szabottan alakítom ki az alkalmazott kiképzési technikákat, így a lehető leggyorsabban érhető el a kívánt eredmény. Fő szempontnak tartom munkám során, hogy az általam képzett kutyák együttműködő társsá váljanak a tulajdonosoknak és családjuknak.

Szolgáltatások:Kutyakiképzés háznál, bentlakással vagy akár kutyaiskolában. Kényszer mentes klikker képzés, jutalomfalattal, sok játékkal. Kutyasétáltatás, igény szerint oktatással, kutyapanzió. Viselkedési problémák megoldása, engedelmességre nevelés. Őrző-védő képzés, területőrzés, személyvédelem, autóvédelem.


Honlap: www.csaladikutya.hu
Telefonszám: 06-20-370-8641
E-mail: csaladikutya@gmail.com

Kategória: Állat, növény, kert -> Kutyaiskola

Állat, állatokÁllateledelÁllatkert, vadasparkÁllatorvosÁllattenyésztésÁllatvédelemBiokertészetDíszállat kereskedésErdőgazdálkodásFaiskolaHal, akvarisztikaHaszonállatHüllő, rovarKerítés, kapu, garázskapuKert, növényKertépítés, kertészetKertészeti boltKertészeti magazinKerti bútor, dísz, eszközKerti gépKerti tó, kút, szökőkútKutyaKutyafelszerelésKutyakozmetikaKutyatenyésztésMacskaMadár, díszmadárMedenceMezőgazdaságMezőgazdasági gépNövénytermesztésÖntözésRovar- és rágcsálóirtásTermészetTrágya, műtrágyaVirág