Flaboslim Stúdió

http://www.flaboslim.hu

Flabélos növeli a vér oxigén szintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban.
növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt,
növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt,
segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik leghatékonyabb segédeszköze. Térjen be hozzánk egy fiatalításra és legyen törzsvendégünk.
A Flabélos egy teljes test vibrációs tréningpad, melynek segítségével 10 perc alatt kb. 50 percnyi edzõtermi munkát végezhetünk a legkisebb megerõltetés nélkül! A billegõ-mozgó padon állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevõ összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan \"ellen tart\". A helyzetmegtartó reflexeink mûködésbe lépnek, mely jelentõs izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk, melyet tudatosan, edzõtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani. A készülékkel heti 3-4 alkalommal edzve 3 hét alatt egy ruhaméret csökkenés érhetõ el, de még jobb eredményre számíthatunk, ha még intenzívebben, naponta reggel és este vesszük igénybe. Már két hét után szemmel látható fantasztikus változásokat tapasztalhatunk!

Kategória: Egészség, betegség -> Fogyókúra, diéta

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészségEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő