Tuti takarítás- tuti, hogy tiszta lesz a lakás

http://www.tutitakaritas.hu

Elvan havazva a sok munkától és a környezete tisztán tartására, rendben tartására nem jut elég ideje? Ha pedig neki kezd , úgy érzi sosem jut a végére és más fontosabb dologra nem jut ideje? Ha gondolja segítek a problémáján. Vállalok teljes körű takarítást otthonában esetleg irodájában. Igényei szerint rendet tartok ön körül.
Szolgáltatásaim:takarítás, nagytakarítás, fuga takarítás, atkatakarítás.
Igény szerint mosás, vasalás. Ha igényt tart rá, akár ruhásszekrényét is rendbe teszem.
Ha az oldalam felkeltette az érdeklődését és szüksége van az általam nyújtott segítségre keressen fel bátran. Készséggel állok rendelkezésére.

Kategória: Szolgáltatás -> Takarítás

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés