SZÉP kártya elfogadóhelyek katalógusa

http://szepkartyas.com

Az Üdülési csekk szerepkörét átvevő Széchenyi Pihenő Kártya a 2012-es évben már teljes körűen használható fizetőeszköz Magyarországon. Amennyiben Ön SZÉP kártya elfogadóhely, úgy mindenképpen érdemes regisztrálnia a SzépKártyás katalógusban.
Hirdesse Ön is SZÉP kártya elfogadóhelyét katalógusunkban, ahol szálláshelyek, hotelek, panziók, apartmanok, éttermek és egyéb vendéglátóhelyek szerepelnek. A Széchenyi Pihenő kártya elfogadóhelyek a katalógusban megadhatják elérhetőségeiket, képgalériát hozhatnak létre sőt akár árajánlat kérést is kaphatnak az oldalról. A honlap impozáns kinézete mellett lehetőséget ad könnyű és gyors keresésre akár az elfogadóhely tulajdonságai alapján is. Az Ön által használt SZÉP kártya banki egyenleglekérdezését is megteheti vagy feliratkozhat hírlevél szolgáltatásunkra
Értesülhet itt akár aktuális akciókról és kedvezményes szállásajánlatokról, wellness hétvégékről és egyéb promóciókról! A honlap okostelefonokon és tábla gépeken is böngészhető, használható kényelmesen.
Látogasson el a SZÉP kártyás katalógusunk honlapjára, akár elfogadó helyeket keres, akár elfogadó helyét szeretné hirdetni.

Kategória: Utazás, turizmus -> Szállás

Apartman, vendégházAusztria turizmusBalatoni turizmusBorturizmusErdély, Románia turizmusFalusi turizmusFertőtó turizmusHévíz turizmusHorvátország turizmusHotel, szállodaKastélyszállóKempingKirándulás, táborLégitársaságLégitaxiLovasturizmusRepülőjegyRepülőtéri transzferSíutakSzlovákia turizmusTérkép, navigációTisza-tó turizmusTurisztikai látnivalókUtazás, üdülésUtazási beszámolókUtazási blogUtazási irodákUtazási tanácsokÚtitárs keresőVelencei tó turizmusVízitúraWellness, spa