A Kindle e-könyvolvasó

http://ekonyvolvasok.hu/

A Kindle forgalmazók közt piacvezető webáruház, az e-könyvolvasók egy olyan terméket kínál, amely által a papírra vetett gondolatok varázsa nem vész el, csupán eszköze modernizálódik aszerint, ahogy az emberiség fejlődik.

E szenzációs papír hatású kijelző hozza vissza az emberek életébe a könyvolvasást modern formában. Éles betűket jelenít meg, azonban mégsem fárad el tőle az ember szeme, mivel háttérvilágítás nélküli “E-Ink” képernyővel rendelkezik. Akár 3500 teljes könyvet is fel lehet másolni USB csatlakozáson keresztül. Magyarországon egyedülálló módon magyar nyelvű használati utasítást és 1 év garanciát biztosít.Ez a szórakoztató elektronika alkalmas internetböngészésre, multimédiatartalmak lejátszására és e-mailek olvasására. Rengeteg játék és szórakoztató tartalom tölthető le hozzá.

A Kindle e-könyvolvasó a hagyomány és a modernizáció jegyében él. Megtartja a könyv varázsát, vagyis ragaszkodik ennek az információforrásnak a tartalmához, amelyet egy modern technológia vívmányajelenít meg. A könyvolvasás újra éli fénykorát.

Kategória: Webáruház, bolt -> Webáruház

ÁrösszehasonlítókAutósboltBababoltBútorbolt, bútorszalonFestékbolt, webáruházFotó-videó boltHangszerboltHobbi boltItal webáruházJátékboltKerékpár boltKertészeti boltKönyvesbolt, könyváruházMobiltelefon boltMotor boltSportbolt, webáruházSzerszám webshopSzoftver webáruház