Duguláselhárítás Budapest

http://www.xn--dugulselhrts-gbbec4q.org/

Duguláselhárítást vállalom Budapest, 50km-es körzetében
éjjel-nappal garanciával, a legkorszerűbb technológiával. Magyar Endre
36203181614

Vegye igénybe szolgáltatásaimat, ha:

Duguláselhárítára van szüksége?
Önnek nem mindegy, hogy kit enged be a lakásába?
Szeretné, a legjobb szakemberrel végeztetni a duguláselhárítást?
A duguláselhárítás garanciális feltétele ne legyen egyoldalú?
A legjobb helyen jár!
Kis vállalkozásom több mint 25 éve üzemel. Ez idő alatt nagy szakmai tapasztalatra tettem szert, így bátran merem vállalni az elvégzett munkáimra a teljes körű garanciát. A sok éves szakmai tapasztalat megtanította a szakma csínját-bínját, így nem félek a kihívásoktól, még a mások által feladott munkát is elvállalom. Csak és kizárólag gépi duguláselhárítással foglalkozom. A kézi elhárítást nem tartom megfelelő elhárításnak, hiszen a szennyvízvezetékek oldaláról a lerakódást csak, géppel lehet elhárítani.
Szolgáltatásaim:
Duguláselhárítás géppel:
8mm, 16mm, 22mm és 32mm-es csatornatisztító spirállal. Kiválóan használható a lerakódott és bekeményedett építési anyagok eltávolítására is.
Womás csatornatisztítás:
220bar üzemi nyomású woma csatornatisztító berendezéssel, hordalékok, iszapok, és egyéb képlékeny anyagok letávolítására alkalmas készülék. Elengedhetetlen segédeszköze a duguláselhárításnak.
Kamerás csatornavizsgálat:
15mm, 17mm, 40mm, 45mm kamerafejjel, 10-50 méter berudaló szárral rendelkeznek. Szíves felvételekkel igazoljuk a vizsgálati eredményeket, amit jegyzőkönyvvel alátámasztunk. Rendelkezem még önjáró kamerával mely lejtési szögmérésre is alkalmas.
Nyomvonalkeresés:
Nyomvonalkereső berendezésem segítségével, földalatti kábelek cső és csatornavezetékek felkutatására, a szonda segítségével hibahely bemérésére vagyok képes.
Csatornabekötés:
Új és meglévő szennyvízcsatornák bekötések, átkötések valamint cseréjét is vállalom több év garanciával.

Kérem, tekintse át weblapomat és nézze meg az általam használt felszereléseket. Biztosíthatom, hogy az oldalamon csak és kizárólag olyan eszközöket lát melyekkel valóban rendelkezem, bármikor a rendelkezésemre állnak a hibaelhárítás folyamán.

Kategória: Szolgáltatás -> Dugulás, csőtörés, vízvezeték

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés