Tenerifei nyaralás

http://tenerife.hir.ma/

A tenerife.hir.ma weboldal célja, hogy bemutassa a Kanári- szigetcsoport legnagyobb és legnépesebb szigetét, azaz Tenerifét az Örök Tavasz szigetét, valós és hiteles módon.
Sok egyéb blog található a neten, melyek sok hasznos információt tartalmaznak, de itt egyben minden kérdésre választ kaphat az érdeklődő, méghozzá olyan emberektől, akik Tenerifén élnek.
A cél az, hogy mindenki megtalálhatja a magának megfelelő programot: legyen szó szárazföldi, tengerparti, vízi, vagy légi kirándulásról és aktív eseményről, vagy pihenésről.
A weboldal bemutatja a természeti látnivalókat, valamint az attraktív programok is részei az oldalnak.
Figyelemmel kísérjük a napi eseményeket és ezeket is közzétesszük az oldalon.

Kategória: Utazás, turizmus -> Utazás, üdülés

Apartman, vendégházAusztria turizmusBalatoni turizmusBorturizmusErdély, Románia turizmusFalusi turizmusFertőtó turizmusHévíz turizmusHorvátország turizmusHotel, szállodaKastélyszállóKempingKirándulás, táborLégitársaságLégitaxiLovasturizmusRepülőjegyRepülőtéri transzferSíutakSzállásSzlovákia turizmusTérkép, navigációTisza-tó turizmusTurisztikai látnivalókUtazási beszámolókUtazási blogUtazási irodákUtazási tanácsokÚtitárs keresőVelencei tó turizmusVízitúraWellness, spa