Sárrét-Vad Kft

http://www.sarretvad.hu

A társaság 2002-ben alakult családi vállalkozásként, 12 éves egyéni vadhús kereskedelmi tapasztalattal a háta mögött.

Tevékenységünket mely lőtt apró és nagyvad felvásárlásából és értékesítéséből áll, először Békés és Hajdú-Bihar megye területén kezdtük, de jelenleg a Dunától keletre gyakorlatilag minden megyében jelen vagyunk.

A biztonságosabb felvásárlás és értékesítés érdekében 2007-ben vállalkozásunk 50 %-os tulajdonrészét értékesítettük a német tulajdonú szintén vadhús kereskedelemmel foglalkozó Josef Maier Gmbh részére.

A tulajdonviszonyok átrendeződése után tevékenységünk növelése érdekében Füzesgyarmaton beruházásba kezdtünk, ahol a mai követelményeknek mindenben megfelelő hűtőházat építettünk, mely egyszerre nagyobb mennyiségű vad tárolására és kezelésére alkalmas.

Tevékenységünk zökkenőmentes lebonyolításához 6 fő munkatárs és 6 db hűtőautó áll rendelkezésre.

Elsődleges szempontnak tartjuk partnereinket igényeiknek megfelelően kiszolgálni, a tőlük megvásárolt vad ellenértékét pedig a lehető leggyorsabban részükre kifizetni.

Hisszük és valljuk hogy partnereink a vadat az érte járó bevétel miatt értékesítik, ezért mi igyekszünk fizetési rendszerünket ennek megfelelően úgy bonyolítani, hogy a benyújtott számlák ellenértékét 8 napon belül megkapják.

Kategória: Állat, növény, kert -> Állat, állatok

ÁllateledelÁllatkert, vadasparkÁllatorvosÁllattenyésztésÁllatvédelemBiokertészetDíszállat kereskedésErdőgazdálkodásFaiskolaHal, akvarisztikaHaszonállatHüllő, rovarKerítés, kapu, garázskapuKert, növényKertépítés, kertészetKertészeti boltKertészeti magazinKerti bútor, dísz, eszközKerti gépKerti tó, kút, szökőkútKutyaKutyafelszerelésKutyaiskolaKutyakozmetikaKutyatenyésztésMacskaMadár, díszmadárMedenceMezőgazdaságMezőgazdasági gépNövénytermesztésÖntözésRovar- és rágcsálóirtásTermészetTrágya, műtrágyaVirág