Tippek és tanácsok a Hőszigetelő-rendszer.hu -tól

http://hoszigetelo-rendszer.hu/

Látogasson el a Hőszigetelő-rendszer.hu oldalára, ha naprakész szeretne lenni a legújabb hőszigetelési és vakolási technikákról, tudni szeretné, mi az amit mérlegelni kell az építkezés vagy felújítás előtt. Olvasson a legtipikusabb elkövethető hibákról a hőszigetelés során, hogy Ön ne kövesse el ugyanazokat.
Szeretné otthona értékét növelni az energetikai besorolás javításával? Már néhány egyszerű lépéssel, kisebb összegű befektetéssel is léphet előre 1-2 kategóriát, mint például a nyílászárók lecserélésével. A megfelelő homlokzati hőszigeteléssel rengeteget spórolhat a fűtésszámláján. Ha nincs más megoldás, akkor - különös odafigyeléssel, megfelelő szakember segítségével - szigeteljen belülről Ytong Multiporral. Ha bizonytalan, vegye igénybe ingyenes helyszíni tanácsadásunkat, szakemberünk a helyszínen segít eldönteni, hogy melyik típusú hőszigetelőből és mennyire lesz szüksége, illetve tájékoztatja a beépítés módjáról is. Kérjen árajánlatot egyszerűen tőlünk Baumit hőszigetelésre, vakolatra, illetve Ytong Multiporra.

Kategória: Ingatlan -> Építőipar

Ácsmunkák, tetőfedésAlbérlet, kiadó ingatlanBurkolásÉpítőanyag kereskedelemÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésÉpületenergetikaÉpületgépészetFűtésHőszigetelésIngatlan adatbázisokIngatlan befektetésIngatlan hírekIngatlan információkIngatlan kezelésIngatlanhasznosításIngatlanközvetítésIngatlanközvetítés BudapestIngatlanközvetítés vidékenIngatlanos képzésIpari ingatlanIroda, üzlethelyiségKéményKészházak, gyorsházakKülföldi ingatlanLakásfelújításLuxusingatlanNapenergia, napelemNyílászáróÚj építésű ingatlanok