Gyermek alkalmi ruha

http://www.nobeltext.hu/

Gyermek divat, alkalmi ruha nagykereskedés. Fiú és lány ruha. Minden ami alkalmi és sportosan elegáns.
Családi vállalkozásként 1992 óta foglakozunk ruházati kereskedéssel, ezen belül a fő tevékenység a gyermek ruházattal indult.Az idő folyamán mind az igények és a kereskedelem kis mértékű átalakulása miatt úgy döntöttünk ,hogy alapitunk egy céget. 2006 –ban létrehoztuk a Nobel- Text Bt-t tevékenységünk maradt, de már mint Gyermekruházati Nagykereskedés ként üzemelünk a továbbiakban.

A forgalmazott termékek stilusát tekintve főleg az alkalmi és a sportosan elegáns ruhák a mérvadóak.Fiú ruhák között a legkedveltebbek a három részes öltönyök amik mindig megfelelnek és követik a felnőtt trendeket.
Megtalálhatók kiegészitők ként a fehér és színes ingek, nyakkendők. Aki viszont nem szeretne ennyire alkalmit annak tudjuk ajánlani a mellény és nadrágos garnitúráinkat,kötött mellényt,kardigánt, farmert és a kimondottan magyar anyagból készült pólókat.
Lány alkalmi ruháknál megtalálhatók a koszorúslány ruhák amik anyagát tekintve selyem, tül és más anyagokból áll.A lány sportosan elegáns ruhákból igen nagy választékot tartunk. Ezeket a termékeket egyaránt lehet alkalmakra és a hétköznap is használni.Természetesen lányoknál is sok más ruhadarab megtalálható.Pamut együttesek,kötött kardigánok,bolerók, tunikák pamutból és kötött anyagból,sztereccs nadrágok.Meg kell emliteni a iskolásoknak a színes és fekete szoknyákat,fehér blúzokat.

Kategória: Gyerek, család -> Baba, szülés

BabaápolásBababoltBabaruhaBabysitterBölcsőde, óvodaCsaládCsaládsegítésEsküvő, házasságEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFejlesztő- és gyógypedagógiaGyerekeknekGyerekkönyvGyereknevelésGyerekprogramGyermek játékGyermekbiztonságGyermekorvos, védőnőIdősek otthonaJátszóházMenyasszonyi ruhaMeseÖrökbefogadásRajzfilmSzülőknekTerhesség