Pócsi P. Zoltán - Energetikai tanúsító

http://www.felulvizsgalas.hu

2012 januárjától csaknem minden ingatlan eladás esetén kötelező elkészíttetni az ingatlan energetikai tanúsítványát. 2013 januárjától már az ingatlanhirdetésben is meg kell jeleníteni az energetikai besorolást. Kerüljön lépéselőnybe, készíttesse el még ma, most csak a felét kell fizetnie, a másik felét ráér az ingatlan értékesítésekor! Részletek a weboldalon.

Ne feledje, ha olcsón, körültekintően, gyorsan, rugalmas időbeosztással rendelkező energetikai tanúsítót keres, kattintson a linkre, kérjen árajánlatot pár kattintással még ma!

Kategória: Ingatlan -> Épületenergetika

Ácsmunkák, tetőfedésAlbérlet, kiadó ingatlanBurkolásÉpítőanyag kereskedelemÉpítőiparÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésÉpületgépészetFűtésHőszigetelésIngatlan adatbázisokIngatlan befektetésIngatlan hírekIngatlan információkIngatlan kezelésIngatlanhasznosításIngatlanközvetítésIngatlanközvetítés BudapestIngatlanközvetítés vidékenIngatlanos képzésIpari ingatlanIroda, üzlethelyiségKéményKészházak, gyorsházakKülföldi ingatlanLakásfelújításLuxusingatlanNapenergia, napelemNyílászáróÚj építésű ingatlanok