Ingatlan értékbecslés és árazás

http://www.ingatlanarazo.hu

Ingatlan árazás és értékkövetés egyben. Egy olyan komplex szolgáltatás, mellyel folyamatosan figyelemmel kísérheti ingatlanvagyonának értékét, alakulását az általunk végzett ingatlan értékbecslés és annak aktualizálásának segítségével.
A mai felgyorsult-, hirtelen változásokat hozó gazdasági és pénzpiaci környezetben fontos - legyen az cég, vagy akár magánszemély -, hogy tisztában és naprakészek legyünk ingatlan vagyonunk valós piaci értékével.
Szolgáltatásunkkal lehetőséget biztosítunk Önnek - akár havi aktualizálással is -, hogy figyelemmel kísérje ingatlanvagyonának értékalakulását.
Minden cég vagy magánszemély esetében eljön az idő, amikor tudnia kell, mekkora az ingatlan vagyonának az értéke, ekkor értékbecslést rendel akár több 100.000 Ft értékben.
Szolgáltatásunkkal, egy szegmensekkel jobb lehetőséget ajánlunk arra, hogy egyszerre ne kellejen ekkora összeget megfizetni. Így akár 90 naponta friss naprakész valós értéket tartalmazó értékbecslése van nagyságrendekkel kevesebb összegért.
Cégeknek
Magánszemélyeknek
Intézményeknek

Kategória: Ingatlan -> Ingatlan információk

Ácsmunkák, tetőfedésAlbérlet, kiadó ingatlanBurkolásÉpítőanyag kereskedelemÉpítőiparÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésÉpületenergetikaÉpületgépészetFűtésHőszigetelésIngatlan adatbázisokIngatlan befektetésIngatlan hírekIngatlan kezelésIngatlanhasznosításIngatlanközvetítésIngatlanközvetítés BudapestIngatlanközvetítés vidékenIngatlanos képzésIpari ingatlanIroda, üzlethelyiségKéményKészházak, gyorsházakKülföldi ingatlanLakásfelújításLuxusingatlanNapenergia, napelemNyílászáróÚj építésű ingatlanok