Kerttervezés Székesfehérvár

http://kertepitesfehervar.hu/

Vállalkozásunkat 2003-ban indítottuk el azzal a céllal, hogy igényes kerteket alakítsunk ki megrendelőinknek. Mindig a kerttulajdonosok elképzeléseit tartjuk szem előtt, amit igyekszünk szakmai tudásunkkal, hozzáértésünkkel támogatni, így alkotunk a természethez illő és az ügyfelek igényeit kielégítő kerteket.
A vállalkozás kertészeti szakmai irányítását Fuferenda Réka végzi. Budapesten a Kertészettudományi Egyetemen köztársasági ösztöndíjasként diplomázott. Az egyetem alatt, illetve azt követően egy dísznövénykertészetben végzett munkája során mélyítette szakmai tudását, szerzett további tapasztalatokat.
A kerti épített létesítmények, burkolatok kivitelezésének irányítása Bogyó Péter feladata. ő végzi továbbá az automata öntözőrendszerek tervezését, kivitelezését is, melynek szakmai hátterét vízvezeték-szerelő képzettsége adja.

Kategória: Otthon -> Otthonszépítés, dísztárgyak

Ágy, matrac, ágyneműÁrnyékolástechnikaBeépített bútorBiztonságtechnikaBurkolásBútorBútorbolt, bútorszalonBútorkárpitozásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpületgépészetFeng-shuiFürdőszoba, WCFűtésGyerekszobaHáztartási gépKandalló, kályhaKlímaKonyhabútorKonyhafelszerelésLakásfelújításLakástextilLakberendezés, belsőépítészetLámpaNyílászáróOtthonOtthon magazinSzobafestésÜvegezés, képkeretezésVillanyszerelésZár, zárcsere, zárszerelés