Scorbis, az okos portál

http://www.scorbis.com

A scorbis.com az okos portál lehetőséget teremt arra, hogy a tanároknak és a diákoknak ne kelljen órákat utazniuk, hogy tanítsanak vagy tanuljanak az iskolán kívül korrepetálás, magánóra keretében.
Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, fényképek, dokumentumok megosztására. Az online oktatási rendszer és a virtuális tanterem használatához nincs szükség egyéb szoftverek letöltésére és telepítésére, viszont szükség van regisztrációra, amely ingyenes az oldalra és az is marad.
A virtuális tanterem tartalmazza a chat-et, videó beszélgetést, képernyőmegosztást, virtuális táblát, amit mind a magántanár, mind a diák szerkeszthet, ez is elősegíti, hogy az oktatás teljes értékű legyen.
A scorbis.com oldalon nincsenek tantárgyi megkötések, az oldalon minden tantárgy megtalálható, tanítható és tanulható.
Az oldal fejlesztői folyamatosan dolgoznak azon, hogy az oldal egyre magasabb színvonalon működhessen.
A scorbis.com megtalálható Facebookon és a Twitteren, ahol a látogatók és felhasználók újdonságokat és érdekességeket olvashatnak a tudomány és oktatás világából.

Kategória: Oktatás, tanulás -> Magántanár

Általános iskolaAngol nyelvtanulásDiákmunkaDiákoknakEgyetem, főiskolaFejlesztő- és gyógypedagógiaFelnőttképzésFrancia nyelvtanulásInternetes oktatásJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKözépiskolaMűvészeti iskolaNémet nyelvtanulásNyelvtanulásNyelvvizsgaOktatás, tanfolyamOlasz nyelvtanulásSpanyol nyelvtanulásSzakképző iskolaSzótárTananyagTanároknakTankönyvZeneoktatás