Banner készítés

http://www.nexum.hu/kreativ-media/banner-keszites

A banner az egyik leglátványosabb hirdetési forma, amelynek segítségével változatos, feltűnő, izgalmas és egyedi online reklámok készíthetőek. A hirdetésnek ki kell tűnnie a többi közül, mutatnia kell valami újat, izgalmasat, egyedit. A banner készítés elsődleges célja, hogy a banner kattintásra ösztönözze az érdeklődőt, interaktív banner esetében pedig aktív cselekvésre késztesse egy feladat vagy játék segítségével.
Számos megoldást nyújtunk, az egyszerűtől az összetettebb bannerekig. Ügynökségi feladatokban jártas kreatív csapatunk elkészíti Youtube Masthead, IWIW Horseshoe, MyVIP Interstitial, MSN Messenger kliens expandable bannerét is, és nem jelent gondot az sem, hogy Gemius, Adverticum, OpenX vagy Eyeblaster AdServer szolgáltatásról van szó.

Kategória: Internet -> Banner

BittorrentBlogBöngésző CMSCset Domén E-mailE-mail marketingEgyéb blogokFlashFotóblogGasztro blogHumoros blogInternetbiztonság, vírusirtóInternetes fórumInternetes közösségInternetszolgáltatóKeresőKeresőmarketing Keresőoptimalizálás Közéleti blogKözlekedés blogKultúra blogLetöltésLinkkatalógusLinkmarketingOnline marketingOnline szolgáltatásSzemélyes blogTárhely, hostingTech blogUtazási blogÜzleti blogVárosi blogVideók, képekVoIP telefon Webanalitika, statisztikaWebkameraWeboldal készítés