e-Smoker X sorozat

http://www.e-smoker.hu/katX-elektromos-cigaretta.php

Az e-Smoker X-sorozat a legújabb készülékcsaládunk. Az X-sorozatú elektromos cigaretták jellemzője a megbízható technológia és a minőségi e-cigaretták között kimagaslóan kedvező ár.
Az X4 készülék a legstrapabíróbb elektromos cigarettánk - bár az elérhető kiegészítők és patronválaszték tekintetében jelenleg még elmarad az M-sorozattól, megbízhatósága rövid idő alatt komoly elismerést vívott ki vásárlóink körében.
Az e-Smoker elektromos cigaretta egy elektromos készülék, ami tökéletesen képes imitálni a valódi dohányzást – annak súlyosan káros mellékhatásai nélkül.
Az elektromos cigaretta egy légszenzorral ellátott akkumulátorból és egy porlasztóelektronikával egybeépített cserélhető patronból áll. Megszívásakor a készülék megdöbbentően valósághű élményt nyújt, kezdve a valósághű formától, a füstöt imitáló párától egészen az olyan apró részletekig, mint a megszíváskor az elektromos cigi végén kigyulladó vörös fény, mely a felizzó parázst utánozza.

Kategória: Egészség, betegség -> Függőség

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészségEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő