Egyedi, homokfúvott ajándékok

http://www.glasspalace.hu/homokfuvott_egyedi_termekek

Cégünk egyedi ajándékok készítésével foglalkozik, egészen pontosan a homokfúvás, gravírozás technológiájával tesszük különlegessé termékeinket.
A fényes felületeken a lefúvott, immáron matt rész jelentkezik mintaként, színes felületnél pedig a felső felület lefúvásával rajzolódik ki a kép. Tudunk az árnyalatokkal is játszani, illetve 3D hatást kelteni a mélyebb és kevésbé mély felületek váltakozásával.
A legapróbb ajándék bögrétől, a homokfúvott exkluzív borokig, lakásdíszekig és tükrökig, minden elképzelés megvalósítása lehetséges!
Látogasson el folyamatos termékkínálattal bővülő webáruházunkba és rendelje meg a tökéletes ajándékot! Írja meg nekünk egyéni igényét és mi megvalósítjuk! Házhoz szállítás akár 24 óra alatt!

Kategória: Emberek, társadalom -> Ajándék

Alapítványok, szervezetekEurópai UnióHalálozás, temetkezésHölgykíséret, úrkíséretJog, ügyvédJótékonyság, adományKarácsonyKépeslapKisebbségekKormányzatKörnyezetvédelemKülföldi magyarokMagyarságMeleg, leszbikusNyugdíjPolitikaSzerelemSzexualitásSzilveszterSzületésnap, névnapTársadalom, közéletTárskeresésÜnnepekVallásVirágküldés