Leatherexpress bőrbútor

http://www.borbutor.com/

Minőségi bőrbútorok a gyártótól, mindig új akciók, kedvezmények, verhetetlen árak. Most 20 % -os leárazás minden Leather-Express bútorra!
A LEATHER-EXPRESS Kft évek óta bőrbútorok kisszériás gyártásával foglalkozik. Minőségi magyar kisipari megmunkálással, I. Osztályú alapanyagok és a legfinomabb olasz bőrök felhasználásával készítjük ülőbútorainkat, melyek hosszú évekig stílust és harmóniát vihetnek nappalijába.
Mivel cégünk fő profilja olasz bútorbőrök imporja és nagykereskedelme, ezért az itthoni jellemző bőrválaszték sokszorosát kínáljuk. Nálunk mindenki biztosan megtalálja az ízlésének és az egyéniségének megfelelő karakterű és színvilágú bőrt.
A bőrbútor gyártása során a legnagyobb hangsúlyt a kivitelezés és a felhasznált anyagok minőségére fektetjük, ezért is hirdetjük magunkat úgy, hogy „Közép- és prémium kategóriás bőrbútorok közvetlenül a gyártótól, verhetetlen áron.”

Kategória: Otthon -> Ágy, matrac, ágynemű

ÁrnyékolástechnikaBeépített bútorBiztonságtechnikaBurkolásBútorBútorbolt, bútorszalonBútorkárpitozásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpületgépészetFeng-shuiFürdőszoba, WCFűtésGyerekszobaHáztartási gépKandalló, kályhaKlímaKonyhabútorKonyhafelszerelésLakásfelújításLakástextilLakberendezés, belsőépítészetLámpaNyílászáróOtthonOtthon magazinOtthonszépítés, dísztárgyakSzobafestésÜvegezés, képkeretezésVillanyszerelésZár, zárcsere, zárszerelés