Esküvőfotózás- Esküvői fotók készítése 100% garanciával

http://www.eskuvofotozas1.hu

Vállalkozásunk az esküvők területén immár 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A 2011- es esztendőben ünnepeltük a 650. esküvői párunkat. Szakmai tapasztalatunk hatalmas előny a gyakorlatlan fotósokkal szemben. Megbízóink részére megnyugtató ez a rutin, hiszen senki sem szeretne egy csetlő- botló, gyakorlatlan és határozatlan fotóst az esküvőjére.
Amennyiben szeretnétek a hagyományoktól eltérni és elég bátornak érzitek magatokat, készíthetünk extrém esküvői képeket is. Persze csak ha a rokonokat akarjátok bosszantani az ilyen esküvői képekkel, akkor is melegen ajánlom a Trash the Dress esküvői fotózást. Ennek az a lényege, hogy a megszokott esküvői helyszínektől eltérő megoldásokat választunk. Ez a meghökkentően új esküvőfotózási stílus, teljesen szakít a hagyományokkal. Az esküvői párokat a fotózás során szokatlan helyszíneken, az esküvői tradíciókkal ellentétes helyzetekben fotózzuk.

Kategória: Szolgáltatás -> Esküvői fotózás, videózás

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés