Pixelvisual-jó fényt vetünk

http://www.pixelvisual.hu

Rendezvények komplett hang és fénytechnikai megoldása, mobil hangosítással, dj szolgáltatással megbízhatóan 10 éves szakmai tapasztalattal. Nagyteljesítményű kép és logóvetítés, paint up, épületek színezése, fényfestése! Hangfalak, hangtechnika bérbeadás, fénytechnika, led lámpa bérlés, bérbeadása. Ez a pixelvisual.hu!

Mi is az a Paint up? A fényfestés művészei, akik egy nagyteljesítményű projektorral újrafestik és élettel töltik meg a szürke házfalakat, különleges élményt biztosítanak az arra látogatóknak! Több száz négyzetméteres felületet töltenek meg színekkel, élménnyel és természetesen egy kis reklámmal is. Ez a felület lehet házfal (oldalfal, tűzfal, homlokzat), vagy rendezvényhelyszín (épület, sátor, hajó, belső díszterem, stb.), vagy bármilyen vetítésre alkalmas felület!Lehet állóképet, vagy logót vetíteni, de lehetőség van slideshowra is, azaz több képből összeállított diavetítésre zenei aláfestéssel, mellyel a kívánt hatás fokozható! Mivel ez egy új vizuális élmény mely érdeklődést vált ki az emberekből, ezáltal hatásosabb a hagyományos (pl. óriásplakát) megjelenési formáknál.
Mi egy új, modern megjelenési formával, egy új reklámozási lehetőséggel a Paint up-pal garantáljuk, hogy cége logója, terméke vagy szolgáltatása nagy tömegek számára is emlékezetes maradjon, és felfigyeljenek rá!
Művészet és reklám, ez a Paint up! Ezt az egyedülálló szolgáltatást szeretnénk at Ön figyelmébe ajánlani, mellyel lehetősége nyílik termékét, szolgáltatását vagy cégét reprezentatív módon nagy tömegek számára látványosan reklámozni. Tudjuk, hogy manapság sok cég próbál új marketinges fogással, illetve új megjelenési formában reklámozni cége termékeit. Sokan keresik az újabb és hatásosabb reklámlehetőséget, melyek a fogyasztókban mélyebb nyomot hagynak, így elérve hogy vásárlásra ösztönözzék Őket.

Kategória: Szolgáltatás -> Reklámdekoráció, kirakat

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés