Kontra - Madarasi lakás Abádszalók

http://abad.hu

Abádszalók Magyarország egyik kedvelt üdülővárosa. Több ezren látogatnak el évente, hogy kiéljék a nyílt víz adta lehetőségeket, vagy megnézzenek egy színvonalas rendezvényt. Hiszen a Tisza-tavon engedélyezett a vízi sportok űzése, de a strand adta lehetőségek, mint a strandröplabda, strandfoci... is felkerül a palettára. Minden este Diszkó, hétvégente koncert, fesztivál, vagy valamilyen rendezvény csalogatja a vendégeket.
Ha már itt jár, bizony szállásra is szüksége lehet, ebben tudunk mi segíteni, olcsó, színvonalas szálláshelyeket kínálunk. Sőt, aki nálunk száll meg, s megfizeti az IFA-t, annak ingyen belépést biztosítunk az Élményközpontba!

Kategória: Utazás, turizmus -> Apartman, vendégház

Ausztria turizmusBalatoni turizmusBorturizmusErdély, Románia turizmusFalusi turizmusFertőtó turizmusHévíz turizmusHorvátország turizmusHotel, szállodaKastélyszállóKempingKirándulás, táborLégitársaságLégitaxiLovasturizmusRepülőjegyRepülőtéri transzferSíutakSzállásSzlovákia turizmusTérkép, navigációTisza-tó turizmusTurisztikai látnivalókUtazás, üdülésUtazási beszámolókUtazási blogUtazási irodákUtazási tanácsokÚtitárs keresőVelencei tó turizmusVízitúraWellness, spa