A legszebb nap és a boldog pillanat velünk örök emlék marad!

http://www.eskuvo-eskuvofotozas.hu

Sikerünk kulcsa a szakma szeretete, megbecsülése, az ügyfélcentrikusság. Számunkra fontosak azok a pillanatok, amelyek Önöknek örömöt jelentenek. Munkánk során arra törekszünk, hogy az elkészült és átadott esküvői-, lakodalmi -, és egyéb rendezvényről készült képek és felvételek maradéktalan élményt adjanak vissza. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, szeretettel fogadjuk kérdéseit, illetve megbízását. Megrendelését az ország bármely részéről várjuk, de ha kell külföldön is dolgozunk. Kérje részletes árajánlatunkat! Megkeresését köszönjük. Örülünk, hogy fotós és videós szolgáltatást kínáló oldalunkra kattintott. Ne feledje! A legszebb nap, és a boldog pillanat, velünk örök emlék marad!
Nem kell tartania az időjárás viszontagságaitól sem! Rossz idő esetén mobilstúdiónkat a helyszínen felállítjuk és a beállított képeket fedett helyen, az esküvő, illetve a rendezvény helyszínén készítjük el. Esküvői, céges és minden egyéb fotószolgáltatás keretén belül, lehetőség van műtermi képek elkészítésére is. Meglepetést szerezhetünk szeretteinknek egyedi fotónaptárral vagy akár egy portfolióval, de a gyerekek is jól érzik magukat a műteremben. Hordozható profi mobilstúdiónkkal ki tudunk települni akár az Ön otthonába is, így családias légkörben készülhetnek el fotói. A 2007-es évben vezettük be Magyarországon elsőként és egyedüliként, amennyiben azt a körülmények lehetővé teszik - 3D (térhatású) esküvői képek készítését. A fotókhoz speciális szemüveget biztosítunk.

Kategória: Szolgáltatás -> Esküvői fotózás, videózás

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés