EsküvőiKocsi

http://www.eskuvoikocsi.hu/vlemnyek

Vélemény:
Az autot eletem legszebb napjara bereltem. Annak ellenere, hogy az eskuvomet kulfoldrol szerveztem, nem volt nehez raakadnom az interneten erre a varazslatos, egyedi autora. Persze nem kell mondanom, nyomban beleszerettem. Azonnal kapcsolatba leptem a tulajdonossal, aki mindvegig keszsegesen allt rendelkezesunkre. A nagy napon hamarabb erkezett, segitett beszallni az autoba, nagyon udvarias es kedves volt. Izgalmamat a Pretty Woman betetdalaval mar az elso pillanatban oldotta.Rengeteg fenykepet keszitett rolunk az eskuvo elott, igy nagyon jo hangulatban erkeztunk a templomhoz.
Ha szeretnetek egy gyonyoru, kenyelmes, figyelemfelkelto kocsit egy korrekt, megbizhato, segitokesz, figyelmes soforrel ne habozzatok, a Panthert valasszatok!:)
Megegyszer nagyon koszonunk mindent!

Kategória: Autó, motor, jármű -> Autókölcsönzés

AutóAutó alkatrészAutó biztosításAutó dekorációAutó hirdetésAutó lopásvédelemAutó tuningAutóbontóAutófényezésAutógumi, gumiabroncsAutóhifiAutómentésAutópályaAutós kiegészítőAutósboltAutósportAutószerelésBenzinkút, üzemanyagEredetiségvizsgálatForma1Hajó, csónakHaszongépjárműJárművekJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKerékpár boltKerékpár hirdetésKerékpár magazinKerékpár, bicikliKözlekedésLégijárműMárkakereskedés, márkaszervizMotorMotor boltMotor hirdetésMotorkölcsönzésMotorsportRadardetektor, lézerblokkolóRaliRobogóTaxi, személyszállításTérkép, navigációTömegközlekedésVasút, vonat