PszichoStudio - Pszichológus, pszichiáter magánrendelés

http://www.pszichostudio.hu

Fő profilunk, a pánikbetegség és a depresszió kezelése mellett a pszichoszomatikus betegségekben szenvedők, valamint szorongások, fóbiák, alvászavar, kapcsolati és életvezetési problémák miatt is gyakran fordulnak hozzánk segítségért, tanácsért.

Szakembereink számos pszichoterápiás módszerben képzettek: kognitív, szimbólum, rövid dinamikus, relaxációs, család- és párterápia, pszichodráma, stb. Pszichiátereinknél szükség esetén a gyógyszeres terápia is elérhető.

Pszichológus, pszichiáter kollégáink fényképes bemutatkozását, elérhetőségeiket honlapunkon olvashatják.

Kategória: Egészség, betegség -> Pszichológia, személyiség

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészségEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő