Kemencés Panzió - Hajdúszoboszló

http://kemencespanzio.hu

Kapcsolódjon ki Hajdúszoboszlón, a Kemencés Panzióban, pihenje ki a hétköznapok fáradalmait tölgyfából készült, egyedi hangulatú bútorok között, szülessen újjá a biomatracokon töltött éjszakák után, élvezze a Kemencés Csárda étel-remekeit, egyedi hangulatát!


A gyógyító vízéről, és mediterrán hangulatáról méltán híres és népszerű hajdúsági üdülőhely, Hajdúszoboszló főutcáján, a strandfürdő bejáratától mindössze 100 méterre helyezkedik el a Kemencés Panzió. 2000-ben nyitottuk meg, majd 2008. évben további bővítések eredményeképpen nyerte el panziónk jelenlegi formáját.

Kategória: Utazás, turizmus -> Hotel, szálloda

Apartman, vendégházAusztria turizmusBalatoni turizmusBorturizmusErdély, Románia turizmusFalusi turizmusFertőtó turizmusHévíz turizmusHorvátország turizmusKastélyszállóKempingKirándulás, táborLégitársaságLégitaxiLovasturizmusRepülőjegyRepülőtéri transzferSíutakSzállásSzlovákia turizmusTérkép, navigációTisza-tó turizmusTurisztikai látnivalókUtazás, üdülésUtazási beszámolókUtazási blogUtazási irodákUtazási tanácsokÚtitárs keresőVelencei tó turizmusVízitúraWellness, spa