Linképítés, Pontkom Stúdió Kft.

http://linkepites.org

Minőségi, releváns linkek rövid idő alatt, havi linképítés szolgáltatások. Minden hónapban új akciós, kedvezményes csomagok! Miért fontos a keresőoptimalizálás? Mert elkészült weboldala elérését, címét senki nem tudja, amíg nem található meg a keresők, természetes találati listája elején, hacsak nem hirdet méreg drágán. A keresőkből érkezik a látogatók 90%-a. A többi 10% katalógusokból, egyéb hirdetésekből. Miért eredményesebb, olcsóbb a keresőoptimalizálás mint a fizetett hirdetés?
A fizetett hirdetés előnye, hogy azonnal profitálhat belőle mert weblapját könnyen és szinte azonnal találják meg. A természetes találati lista jobb oldalán vagy fent. Hátránya az, hogy nagyon drága minden egyes látogatóért, klikkért fizetnie kell. Ha nem fizeti tovább a hirdetést akkor weboldalát ismét nem találják meg. De azt se felejtsük el, hogy manapság a látogatók elég okosak ahhoz, hogy tudják az ott fizetett hirdetés tehát a tulajdonos nem fordított elég időt, energiát a weboldal keresőoptimalizálására. Ezért inkább a természetes találati listára kattintanak.

Kategória: Internet -> Linkmarketing

BannerBittorrentBlogBöngésző CMSCset Domén E-mailE-mail marketingEgyéb blogokFlashFotóblogGasztro blogHumoros blogInternetbiztonság, vírusirtóInternetes fórumInternetes közösségInternetszolgáltatóKeresőKeresőmarketing Keresőoptimalizálás Közéleti blogKözlekedés blogKultúra blogLetöltésLinkkatalógusOnline marketingOnline szolgáltatásSzemélyes blogTárhely, hostingTech blogUtazási blogÜzleti blogVárosi blogVideók, képekVoIP telefon Webanalitika, statisztikaWebkameraWeboldal készítés