Marcsi Ingatlanközvetítő és Ügyvédi Iroda

http://www.marcsi.eu

Ügyfeleink részére folyamatosan keresünk építési telkeket, családi házakat, lakótelepi-lakóparki lakásokat megvételre illetve bérbeadásra Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta, Budaörs, Törökbálint vonzáskörzetében. Az ingatlan felvétel és a közvetítés az eladásig DÍJTALAN. Pest megyében kiemelkedő kínálattal rendelkezünk, közel 2000 db-os ingatlan kínálattal várjuk a kedves ügyfeleinket.

Eladná ingatlanát?

Ha el szeretné adni az ingatlanát vagy telkét csak időpontot kell egyeztetni valamelyik értékesítő kollégánkkal aki személyesen kimegy a megbeszélt időpontban, pontos paraméterekkel rögzíti, lefényképezi az ingatlant, javaslatot tesz az aktuális piaci helyzetet figyelembevéve az ingatlan piaci értékére, de azon az áron hirdetjük amin Ön szeretné.
Az ingatlanokat saját adatbázisunkban eladásig hirdetjük, valamint folyamatosan megjelentetjük az ingatlanokat saját újságunkban, szinte az összes helyi újságban
- Kirakat, Helyi Téma, Hírtükör, Érdi Újság, Info Pressz, Hir Pressz
valamint számos internetes oldalon
- Ingatlan.com, Ingatlan.net, expressz.hu, ingatlanbazar.hu, ingatlanmerce.hu, ingatlannet.hu, eladlak.hu, kozvetito.hu.

Megvenné ingatlanát?

Keresi álmai házát, de nem tudja hol és milyet? Kérjen ajánlatot e-mailben vagy személyesen irodánkban, illetve kényelmesen böngészhet a saját weboldalunkon ahol fényképek és áttekinthető paraméterek segítségével válogathat. Megtalálta? Megnézte? Megvenné? Az iroda munkatársai és ügyvédje a hét minden napján az ügyfeleink rendelkezésére áll.

Kategória: Ingatlan -> Ingatlanközvetítés

Ácsmunkák, tetőfedésAlbérlet, kiadó ingatlanBurkolásÉpítőanyag kereskedelemÉpítőiparÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésÉpületenergetikaÉpületgépészetFűtésHőszigetelésIngatlan adatbázisokIngatlan befektetésIngatlan hírekIngatlan információkIngatlan kezelésIngatlanhasznosításIngatlanközvetítés BudapestIngatlanközvetítés vidékenIngatlanos képzésIpari ingatlanIroda, üzlethelyiségKéményKészházak, gyorsházakKülföldi ingatlanLakásfelújításLuxusingatlanNapenergia, napelemNyílászáróÚj építésű ingatlanok