Dental Clinic fogászat

http://www.fogaszat-pest.hu

9. kerületi fogászati rendelőnk 2006-ben nyitotta meg kapuit. A rendelő megépítésekor, felszerelésekor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a beteget a legnagyobb kényelme mellett tudjuk a legmodernebb terápiás lehetőségekkel ellátni.

Az általunk garantált magas szintű minőséget, a magas szintű szakmai képzettség, a legmodernebb anyagok és a legfejlettebb fogtechnikai háttér biztosítja az Ön számára.

Rendelőnkben a legmodernebb technikai felszereltséggel állunk betegeink rendelkezésére, s a kezelések teljes spektrumát biztosítjuk az egyszerű foghúzástól, a hagyományos és esztétikai fogászaton keresztül, a bonyolultabb implantológiát igénylő pótlásokig.

Az általános fogászati ellátások mellett kiemelten foglalkozunk:

- fémmentes fogpótlások készítésével
- fogszabályozással,
- implantátum készítésével

Célunk a hozzánk forduló pácienseink magas szintű, esztétikus, fájdalommentes szakellátása, utókezelése és követése.

Fontos feladatunknak tekintjük a pontos és részletes betegtájékoztatást, ezért időt nem sajnálva igyekszünk elegendő lehetőséget biztosítani a személyes megbeszélésekre, az alternatívák felvázolására vagy a kezelés elmaradásából származó problémákra.

Kategória: Egészség, betegség -> Fogászat, fogorvos

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészségEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő