Sajó- Medgépszer KFT

http://www.medgepszer.hu

Cégünknek a fő tevékenységi köre: kamion és emelőhátfalszervíz, gépjármű javítás és szerelés, műszaki vizsgáztatás, amely foglalkozik a gépjárművek mentésével, javításával, motorok felújításával, sebváltó felújításával, teljes karosszéria munkával, fényezéssel, ill. a gépjárművek, pótkocsik, buszok teljes villamosság javításával. Ebben a tevékenységi körben általában 5-6 szerelő végzi a munkáját.
Nyitva: minden nap, bejelentkezés nélkül, 7:00-15:00-ig
Amennyiben Önök igénylik fel tudjuk venni a két műszakos munkarendet is, ami este 10-ig tartana, alapvetően a nyitvatartási időnk 7-17-ig tart. Külön szerződés nélkül ebben az időben tudjuk fogadni javításra a gépjárműveiket. Szükség esetén egyeztetés alapján tovább is végezhetjük a tevékenységünket.
Megjegyeznénk, cégünk problémamentes és segítőkész működésére utal, hogy partnereink száma egyre nő és ügyfeleink megelégedéssel és szinte egy csapatként dolgozik össze velünk.
Cégünk működését és műszaki vizsgáztatási rendszerét ISO tanúsítványrendszer tanúsítja, melyet havi rendszerességgel ellenőriznek, ill évente akkreditálnak. Ez a tanúsítvány megköveteli cégünktől az általunk beszerelt alkatrészekre és az általunk végzett tevékenységekre 6 hónap garancia vállalását.

Kategória: Autó, motor, jármű -> Eredetiségvizsgálat

AutóAutó alkatrészAutó biztosításAutó dekorációAutó hirdetésAutó lopásvédelemAutó tuningAutóbontóAutófényezésAutógumi, gumiabroncsAutóhifiAutókölcsönzésAutómentésAutópályaAutós kiegészítőAutósboltAutósportAutószerelésBenzinkút, üzemanyagForma1Hajó, csónakHaszongépjárműJárművekJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKerékpár boltKerékpár hirdetésKerékpár magazinKerékpár, bicikliKözlekedésLégijárműMárkakereskedés, márkaszervizMotorMotor boltMotor hirdetésMotorkölcsönzésMotorsportRadardetektor, lézerblokkolóRaliRobogóTaxi, személyszállításTérkép, navigációTömegközlekedésVasút, vonat