Komplex méregtelenítés a hatékonyabb felszívódásért

http://www.purex.hu/fooldal

Rossz a közérzete? Gyengének érzi magát? Haspuffadasa van? Gyakori vendég önnél a szélszorulás, a rendszertelen széklet vagy éppen a székrekedés? Jó lenne, ha ezek a problémák megszünnének?
Komplex megoldást keresőknek fejlesztettük ki ezt a csomagot, amely magas hatóanyagtartalmának köszönhetően mindössze 30 nap alatt képes teljeskörűen kitisztítani a bélrendszerét, ez által rövid idő alatt megszüntetni a problémáit!
A program második része feltölti a szervezetét megfelelő vitaminokkal és ásványi anyagokkal, helyrehozza a bélflóráját.

Világviszonylatban a legtöbb halálozás valamilyen szív- vagy keringési rendellenességre vezethető vissza. A purex program harmadik része segít a szív- és érrendszeri problémák megelőzősében s a keringés normalizálásában. Kitisztítka a vérereket és segít a szív működésének optimalizálásában.

Kategória: Egészség, betegség -> Méregtelenítés

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészségEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő