Central Green Hotel Budapest

http://www.centralgreenhotel.hu/

Szállodánk, a Central Green Hotel a Budapest központjában, az Oktogon és a Hősök tere között félúton elhelyezkedő 3 csillagos, központi fekvésű Central Green Hotel. Hotelünk az Andrássy útról nyíló kisutcában a Szív utca 13 szám alatt található.

A Central Green Hotel két- és háromágyas szobái nem dohányzóak, minibárhütővel,internetkapcsolattal, fürdőszobával és wc-vel rendelkeznek.

Karnyújtásnyira található a Central Green Hoteltől az Andrássy út alatt évtizedek óta közlekedő Milleneumi Földalatti vasút (1-es metró) a megálló neve Kodály körönd.
A központi fekvésnek köszönhetően Budapest nevezetességei, a Hősök tere, a Szépművészeti Múzeum, a Műcsarnok, a Vajdahunyad vára, a Széchenyi fürdő, a Vidámpark, az Állatkert, a Fővárosi Nagycirkusz, az Operaház, a Szent István Bazilika, a Zsinagóga, Váci utca akár gyalogosan, taxi nélkül is elérhető.

Kategória: Utazás, turizmus -> Hotel, szálloda

Apartman, vendégházAusztria turizmusBalatoni turizmusBorturizmusErdély, Románia turizmusFalusi turizmusFertőtó turizmusHévíz turizmusHorvátország turizmusKastélyszállóKempingKirándulás, táborLégitársaságLégitaxiLovasturizmusRepülőjegyRepülőtéri transzferSíutakSzállásSzlovákia turizmusTérkép, navigációTisza-tó turizmusTurisztikai látnivalókUtazás, üdülésUtazási beszámolókUtazási blogUtazási irodákUtazási tanácsokÚtitárs keresőVelencei tó turizmusVízitúraWellness, spa