Fogászati Röntgen Botka

http://fogrontgenbotka.hu

Rendelőnkben a biztonságos fogászati státusz megállapításához és a sikeres kezelések érdekében kis és panoráma röntgen felvételeket használunk.
A röntgenfelvétel segít a orvosunknak, hogy lássa a fogak közét vagy a tömés alatti részt. A fogászati problémák korai felismerése és kezelése időt és pénzt spórolhat meg Önnek. Gyerekeknél a röntgen megmutathatja, hogy hol vannak a maradó fogak és mikor nőnek ki. Felnőttek esetén is használható annak megállapítására, hogy a bölcsességfog kinövése mikor várható.
Kecskeméti laborunkban 3D-s röntgen készülékkel várjuk kedves pacienseinket.
fogászati röntgen Kecskemét, Kalocsa, Kiskőrös, Baja, fogröntgen

Kategória: Egészség, betegség -> Fogászat, fogorvos

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészségEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő