Óriás Brahma tenyészet

http://brahma.hu

Óriás brahma díszbaromfi tenyészet Biatorbágy.
Eladó és előjegyezhető óriás brahmák világos columbian, fogoly valamint kék-fogoly színben.Napos és növendék korban egyaránt.
Nagyon nagytestű és széles hátú fajta. A farktollak rövidek, de kevésbé mint a cochinnak. A melltájék kerek és telt a bő tollazattól. A szárnyak rövidek és erősek, szorosan a testhez simulnak. A feje kicsi és széles. Az arcot kevésbé vagy egyáltalán nem boritja toll. A szem narancsvöröses színű. A csőre rövid és erős, sárga színű, a hegye gyakran sötétebb. Az Óriás brahma taraja borsós, kicsi, kevésbé fejlett. A nyaka középhosszú, hátratartva hordja, és bő tollazotú. A brahma megnyúlt combjai erősen tollal borítottak. A csüd csontos, sárga, négyujjú. Tollazat sűrű, bő, de mindig a testhez simuló.

Kategória: Állat, növény, kert -> Állat, állatok

ÁllateledelÁllatkert, vadasparkÁllatorvosÁllattenyésztésÁllatvédelemBiokertészetDíszállat kereskedésErdőgazdálkodásFaiskolaHal, akvarisztikaHaszonállatHüllő, rovarKerítés, kapu, garázskapuKert, növényKertépítés, kertészetKertészeti boltKertészeti magazinKerti bútor, dísz, eszközKerti gépKerti tó, kút, szökőkútKutyaKutyafelszerelésKutyaiskolaKutyakozmetikaKutyatenyésztésMacskaMadár, díszmadárMedenceMezőgazdaságMezőgazdasági gépNövénytermesztésÖntözésRovar- és rágcsálóirtásTermészetTrágya, műtrágyaVirág