Műgyantás matrica, Dombor matrica, 3D matrica, Látványos matrica, Kültéri matrica

http://mugyantamatrica.seemstudio.hu

Hazánkban a műgyantás matrica, mint reklámhordozó, nem igazán terjedt el, pusztán azért, mert az embereknek nincs tudomásuk arról, hogy ez a matrica hogyan is nézne ki, illetve, hogyan mutatna az ő általa gyártott, illetve forgalmazott termékein. Sokan azért nem választják, mert nem ismerik magát a dombor matricát, és elképzelésük sincs, hogy hogyan nézhet ki a 3D matrica az ő termékén.
Mielőtt belevágtam volna ennek a terméknek a gyártásába, piackutatásba kezdtem. Barátaim, ismerőseim, cégtulajdonosok, szinte nem is ismerték a dombor matricát, de mára nagyrészük az üzleti partnerem lett. Sokan viszont (akik már ismerik) felfedezték, hogy ennek a terméknek mekkora ereje is van valójában. A hazánkba érkező külföldi cégek már régóta felismerték ezt a reklámhordozó formát és a mai napig alkalmazzák szinte észrevétlenül. Találkozhatunk vele monitorokon, hűtőkön, bojlereken, nyomtatókon, kulcstartókon, autókon és még sorolhatnám a végletekig.

Ez a termék a minőség védjegye, mely biztosítja a vásárlót arról, hogy a termék minőséget képvisel, és a gyártó cég, vagy éppen a forgalmazó maximálisan megbízható.
Az eljárás lényege, hogy, egy egyszerű (műanyag alapú), hagyományos öntapadós matricára egy tökéletesen víztiszta, 2-3 mm műgyantaréteget viszünk fel.
A kétdimenziós felirat a kristálytiszta műgyanta felhasználásával háromdimenzióssá, elegáns megjelenésűvé válik.
Az elkészítéshez import, poliuretán alapú műgyantát használunk.

Kategória: Szolgáltatás -> Reklámdekoráció, kirakat

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés