Belsőépítész és lakberendező szoftver

http://www.cadline.hu

ARCHLine.XP Interior program belsőépítészek és lakberendezők számára.
A nemzetközileg elismert magyar fejlesztésű professzionális program segítségével számítógépes valósághű 3D-s látványterveket, dokumentációt, költségbecslést készíthet. A szoftver támogatja a Google 3D Warehouse objektumkönyvtárából való modellek beillesztését a projektbe. Kompatibilis más tervezőprogramokkal (pl. DWG, DXF, SKP, 3DS export és import).
A Photo Edition változattal már meglévő külső vagy belső teret tud berendezni vagy újratervezni, ehhez csak egy fényképet kell beilleszteni a munkába, melyet néhány könnyű lépéssel be tud kalibrálni.
A program Architect verzióval is rendelkezik, melyet építészek számára ajánlunk.
A programhoz segítségnyújtást biztosítunk e-mailben, telefonon, skype-on, személyes konzultáció keretében, valamint 4 órás képzéseket is tartunk Budapesten.

Kategória: Otthon -> Lakberendezés, belsőépítészet

Ágy, matrac, ágyneműÁrnyékolástechnikaBeépített bútorBiztonságtechnikaBurkolásBútorBútorbolt, bútorszalonBútorkárpitozásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpületgépészetFeng-shuiFürdőszoba, WCFűtésGyerekszobaHáztartási gépKandalló, kályhaKlímaKonyhabútorKonyhafelszerelésLakásfelújításLakástextilLámpaNyílászáróOtthonOtthon magazinOtthonszépítés, dísztárgyakSzobafestésÜvegezés, képkeretezésVillanyszerelésZár, zárcsere, zárszerelés