Ablakszigetelés svéd technológiával.

http://www.redonyszereles.com

Bizonyára már ön is tudja, hogy az ajtón-ablakon rengeteg energia távozik el, ha nem megfelelően vagy egyáltalán nincs szigetelve. Sokan anyagi okokból nem cserélhetnek ablakot, ezért az általunk ajánlott technológia ezt a problémát oldja meg. Az ablakok javításával, szigetelésével tökéletes légzárást lehet elérni. A szigetelés anyaga szilikon, ami a réseket teljes mértékben kitölti, ezáltal megszűnik a huzat, javul a hőérzet. Néhány érv a szigetelés mellett:
A beépített szilikon szigetelő profil egy egyszerű esztétikus megoldással szünteti meg a nyílászárón keresztüli légmozgás 70-80%-át. ezáltal:
A helységek huzatmentessé válnak,a hőérzet javul.
A belső terek hőmérséklete 2-4 C-kal emelkedik.
Lényegesen csökken a kinti zaj, por és a kipufogógázok bejutása,megszűnik a csapadék beszivárgása.
15-20% fűtésköltség megtakarítást eredményez.
Hosszú, min. 10 év élettartam,1-2 év megtérülési idő.
Svéd bemarásos technológia:

Az ajtók-ablakok szigetelését a megfelelő rések tömítésével lehet tökéletesen megoldani.
Első lépésként a rések nagyságát állapítjuk meg.
Ezután az ablakot leemeljük a helyéről és egy speciális marógéppel nútot marunk az ablak szárnyába. Ezt követően a megállapított résnek megfelelő vastagságú szilikon szigetelést helyezünk el az elkészített nútba, majd az ablakokat visszaszereljük a helyükre. Kipróbáljuk a záródást,ellenőrizzük hogy mindenhol megfelelően szigetel-e. Amennyiben nem megfelelő a szigetelése nagyobb szigetelést helyezünk be.
A szigetelés vastagsága lehet: 6,8,10,12 mm, színe: fehér vagy barna

Kategória: Szolgáltatás -> Szerviz, szerelő

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés