Duguláselhárítás, kamerás csatornavizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal keresés

http://dugulaselharitas-24h.hu

Az Ön otthonában vagy munkahelyén eldugult a lefolyó a WC, a mosdó, esetleg nem folyik le a víz a fürdőkádban? Forduljon hozzánk bizalommal! Duguláselhárítás Budapest és környékén (duguláselhárítás Pest megyében, duguláselhárítás Fejér megyében, duguláselhárítás Nógrád megyében) azonnali kiszállással! Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is! Csúcs kategóriás duguláselhárító gépeinkkel az önök kényelmére törekszünk.
Nem csak a dugulást szüntetjük meg, felderítjük a visszatérő dugulások okát is!


Főbb szolgáltásaink:


Duguláselhárítás:
Rothenberger R60, Rothenberger R600 csatornatisztító géppel.


Csatornatisztítás:
Magasnyomású (220bar) woma berendezéssel.


Csővezetékek és kábelek felkutatása:
C.Scope Cable Avoidance Tool XD cső és kábelkereső berendezéssel.


Kamerás cső és csatornavizsgálat:
G.drexl egyedi továbbfejlesztésű csővizsgáló kamerával.


Csőtörés műszeres bemérése:
Vállaljuk a csőtörés műszeres bemérését, gyorsszolgálat! Csőtörés javítás hibahely meghatározás.


Gyökérvágás:
Gyökérvágás, csatorna gyökértelenítés, gyökérvágó.


Nyomvonalkeresés, nyomvonal meghatározás föld és falbontás nélkül!
C.Scope Cable Avoidance Tool XD cső és kábelkereső, nyomvonal meghatározó berendezéssel.


Pincei vizek eltávolítása:
Nagyteljesítményű Honda szivattyúval (2300liter/perc)


Csatornatisztító gép Szerviz:
Vállajuk rövid határidővel: Rothenberger , Ridgid csatornatisztító gépek szervizelését, karbantartását felújítását garanciával.


Fertőtlenítés és szagmentesítés:
Különböző BIO anyagok alkalmazásával megszüntetjük a levegőben felhalmozódó kellemetlen szagokat.


Csatornaszag, bűz a lakásban:
Manapság egyre több helyen panaszkodnak, hogy bár új lakásba költöztek és mégis mikor hazamennek csatorna szag, elviselhetetlen bűz csapja meg az orrukat. A kellemes otthon légköre egy kellemetlen birodalommá válik, ahol nem szívesen időzünk.


Betonfúrás, Vasbetonfúrás gyémánt technológiával:
Betonfúró és vasbetonfúró gépünk rezgésmentesen gyorsan és pontosan egyenletes, sima belső falú lyukat képes fúrni bármilyen keménységű tégla, mészkő, vasbeton falba vagy födém szerkezetbe.






Mosdó, zuhanyzó,konyhai lefolyó fürdőszoba szennyvíz rendszereinek duguláselhárítása, csatornatisztítása, kamerás csővizsgálat. Duguláselhárítás kézi erővel, több méretű gépi spirállal (csőgörény), szükség esetén magasnyomású (220bar) meleg vizes, vegyszeres woma duguláselhárító, csatornatisztító, berendezéssel! Elázott pincék, alagsorok, vízaknák vagy liftaknák vízmentesítése.

Duguláselhárítás, csatornatisztítás, kamerás csővizsgálat a legújabb technológiával és felszereléssel, munkánkra garanciát vállalunk! A mások által megpróbált sikertelen elhárításokat is elvállaljuk!


Tegyen egy próbát! Veszíteni, nem veszíthet! Amennyiben duguláselhárítási munkánk sikertelen, önnek egy forintot sem kell fizetnie.

Amennyiben a duguláselhárítás vagy a csatornatisztítás házilag nem megoldható, telefonáljon. Azonnal indulunk! Készséggel állunk rendelkezésére!

Eredményes duguláselhárítási munkavégzéseinket bizonyítják a referenciák és hogy eredménytelen munka esetén a kiszállási díjat sem számolom fel!


A piszkos munkát bízza ránk, sokoldalú szakmai tapasztalattal rendelkező duguláselhárító kollegáink örömmel állnak rendelkezésére.

Duguláselhárítás éjjel nappal, duguláselhárítás a nap 24 órájában az Ön kényelme érdekében, hogy Önnek ne kelljen a dugulástól félnie!

Kategória: Szolgáltatás -> Dugulás, csőtörés, vízvezeték

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés