szabás-varrás tanfolyam online, divattanácsok, elérhető ingyenes tudásanyagok

http://evivarrodaja.shp.hu

Egyedi ruhatár, csinos-divatos ruhák, stílusos öltözködés, egy életre szóló tudás! Mindez már megvalósítható: szabás-varrás tanfolyamok Évi varrodájában.
Alapfokú szabás-varrás tanfolyam: az anyagban körméretekkel dolgozunk a szabásminta kialakításakor. Nem csak szabásmintát készítünk, hanem szabunk és varrunk is. A szabásminta átalakítása is a tananyag része, így egyedi ruhákat és változatos ruhatárat állíthatunk össze. Nem csak a varrást, hanem az apró fortélyokat is megmutatjuk.

Haladó szabás-varrás tanfolyam: itt testmagasságból kiszámított szabásminta szerkesztést tanuljuk meg. Ez a fajta szerkesztési mód lehetővé teszi, hogy a megvarrt ruhák alakkövetők legyenek, kiemeljék az alak előnyös tulajdonságait és elrejtse a testi hibákat.

A weboldalon kötés és keresztszemes minták ingyen letölthetők.

Kategória: Oktatás, tanulás -> Oktatás, tanfolyam

Általános iskolaAngol nyelvtanulásDiákmunkaDiákoknakEgyetem, főiskolaFejlesztő- és gyógypedagógiaFelnőttképzésFrancia nyelvtanulásInternetes oktatásJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKözépiskolaMagántanárMűvészeti iskolaNémet nyelvtanulásNyelvtanulásNyelvvizsgaOlasz nyelvtanulásSpanyol nyelvtanulásSzakképző iskolaSzótárTananyagTanároknakTankönyvZeneoktatás